П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
Бiльше

    Патріарх Александрійський Феодор II привітав нового патріарха Болгарського

    Патріарх Александрійський і всієї Африки Феодор II надіслав вітальне послання новообраному митрополиту Софійському і патріарху всієї Болгарії Даниїлу з нагоди його обрання на патріарший престол Автокефальної Церкви Болгарії.

    У своєму листі Патріарх Феодор висловив велику радість з приводу цієї новини, яка “дійшла як подих Аермону до країни Нілу”. Він зазначив, що це обрання викликало радість не лише особисто у нього, але й серед єрархії та духовенства Александрійської Церкви, повідомляє orthodoxia.info

    Патріарх Феодор підкреслив, що це богонатхненне обрання знаменує добрі передчуття, оскільки патріарх Даниїл став наступником нещодавно спочилого патріарха Неофіта. Александрійський Патріарх побажав, щоб молитви попередника підтримували нового Предстоятеля у його високому та відповідальному служінні.

    На завершення Патріарх Феодор побажав, щоб первосвятительство Патріарха Даниїла було довгим, безпечальним, об’єднуючим та плідним, на славу Божу та на гордість благочестивого болгарського народу.

    Найсвіжіше

    Популярне