Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Зеленський: Україна постійно зміцнює свою духовну незалежність, державність і обороноздатність

    Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не втратила жодного тижня за час повномасштабної війни з Росією, а навпаки, постійно зміцнює свою державність, обороноздатність і духовну незалежність.

    Про це він сказав у своєму зверненні до нації 29 березня.

    “Україна не втратила ще жодного тижня за час повномасштабної війни: постійно додаємо сили нашій державі, міцності – нашим Силам оборони та безпеки, впевненості – нашому руху, руху до перемоги. Сьогодні ще й зроблено крок на зміцнення духовної незалежності нашої держави, на захист нашого суспільства від старих і цинічних московських маніпуляцій релігією. Україна – це територія найбільшої релігійної свободи у нашій частині Європи. Так – від 91-го року. Так – буде завжди”, – сказав Зеленський.

    Він подякував всім, хто дбає про Україну і її громадян, і хто підтримує українську боротьбу за незалежність. Він також привітав українських воїнів, які захищають суверенітет і територіальну цілісність країни в умовах важкої війни.

    “Слава нашим воїнам! Слава Україні!”, – підсумував президент.

    Нагадаємо, президент України розповів, що росіяни зруйнували і пошкодили близько 500 храмів в Україні. Водночас у Кремлі обурені, що Київ нібито “порушує права вірян”, коли виселяє УПЦ (МП) із Лаври.

    Найсвіжіше

    Популярне