П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Має право на анонімність: соцмережі гумором відреагували на заблюреного котика з фото обшуків УПЦ (МП)

    Користувачі жваво обговорюють світлину котика, якому пресслужба СБУ заблюрила мордочку. Фото зроблене під час обшуків в єпархіях УПЦ (що в єдності з МП), які розташовані у Херсонській, Черкаській, Житомирській та Волинській областях.

    8 грудня Служба безпеки опублікувала новину про контррозвідувальні (безпекові) заходи у приміщеннях Московської патріархату та розмістила фотограції із місця подій. На одній із світлині були підозрювані та два чорні котики, одному із яких пресслужба вирішила заблюрити мордочку.

    На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та текст «сбу служба безпеки украйни»

    Користувачі подякували відомству за гумор. Юзери поділилися на дві групи: одна жартує, що тваринка працює на українські спецслужби, інша шуткує, що кіт – за УПЦ (МП). Під фото користувачі соцмережі залишили веселі коментарі:

    • Репутація кота не постраждала. Заблюрили. 
    • Ви – найкращі.
    • Він – агент під прикриттям.
    • а кота теж підозрюють?
    • Це зробило мій день. Бережемо котиків.
    • Без котів – ніяк.
    • Житомирське СБУ шутки шуткувать не буде. Усіх так усіх)

    Також на світлину відреагував журналіст “Української правди” Михайло Ткач. На сторінці у фейсбук розмістив фото із чорним котиком і попросив СБУ “заблюрити йому обличчя”.

    “Хлопці, а можете і мені морду замалювати, бо я тим фсбшникам у рясах шкоди наробив ще до того як це стало мейнстрімом. Пароль: Ясинувата-Керч”, – підписав фото Ткач.

    Під цим дописом залишив коментар речник СБУ Артем Дехтяренко. Він пожартував, що “поки триває досудове слідство, навіть кіт має право на анонімність!”.

    Нагадаємо, що 8 грудня слідчі СБУ провели обшуки в єпархіях УПЦ (МП) на території чотирьох областей – на Херсонщині, Черкащині, Житомирщині та Волині. Під час них виявили російські паспорти, пропагандистську літературу, “документи” окупаційних адміністрацій і прапори терористичних “ЛДНР”.

    Найсвіжіше

    Популярне