Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Молімося за дітей, у яких війна забрала батьків – Предстоятель ПЦУ

    Сьогодні, у Всеукраїнський день молитви за сиріт, Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній закликав помолитися за невинних дітей, які внаслідок війни залишилися без найрідніших – без батьків, а також за тих, хто перебуває в сиротинцях, маючи живих батьків.

    Про це Предстоятель ПЦУ написав на своїй сторінці в Facebook.

    «Ця страшна війна зробила багатьох дітей сиротами. Зламала і скалічила їхні долі, відібрала дім, родину, мрії та й власне дитинство…

    Вони не мають кому сказати «мама» чи «тато», вони не відчувають себе захищеними і потрібними, не мають змоги відчути тепло батьківських обіймів, любові, піклування. Вони почуваються самотніми, покинутими, безпорадними.

    Допоможімо їм, кожний за своєю можливістю! А найперше – молитвою до Отця нашого Небесного, Якого проситимемо благополуччя для кожної дитини-сироти, Його благословіння на їхнє краще майбутнє, де вони матимуть і душевний затишок, і любов, і опору. Нехай на життєвому шляху усіх дітей зустрічаються лише добрі люди, в серцях яких живе любов до Бога і до ближнього.

    Дай, Боже, силу і ревність молитися та робити все необхідне для того, щоби діти не були покинутими, а сироти отримали із Твоєю допомогою сім’ї, яких вони від усього серця бажають!» – зазначив Предстоятель.

    Найсвіжіше

    Популярне