П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Вона співає на російському ТБ, а брат загинув в окупації: хто така матушка з Волині Валентина Корнієнко (відео)

    Матушка з Волині Валентина Корнієнко стала відомою після того, як «засвітилась» на шоу російського пропагандистського телеканалу «Россія-1». Вона навіть подарувала ікону пропагандисту Малахову.

    Після неабиякого резонансу журналісти телеканалу «Конкурент TV» спробували дізнатись про цю жінку більше.

    Валентина Корнієнко народилась в Україні, в селі Оленине на Волині у 1981 році. Спершу навчалася в Почаївській духовній семінарії, а згодом вступила до Чернівецького православного богословського інституту. Під час навчання познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, згодом вийшла заміж та переїхала на Луганщину. Вже потім разом із родиною поїхала жити на росію, де проживає й досі.

    Народилась жінка у багатодітній родині: має двох сестер та трьох братів. Усі вони також пов’язали своє життя з релігією. Як розповіла сама жінка в одному з інтерв’ю російським ЗМІ, два її брати стали священниками, а сестри – регентам у церковних хорах. Вони проповідують віру в різних куточках України. Всі, крім Валентини.

    А нещодавно на тимчасово окупованій території Запорізької області помер брат Валентини Корнієнко, священник. Зі слів мешканців села Оленине, тіло чоловіка не змогли привезти до батьків, як і не вдалось рідним поїхати на похорон.

    Найсвіжіше

    Популярне