П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    ГУР гарантує 100 тисяч доларів за полоненого терориста Гіркіна

    Українська розвідка гарантує 100 тисяч доларів винагороди за полоненого колишнього ватажка бойовиків «ДНР» Ігоря Гіркіна-Стрєлкова.

    Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

    Як стало відомо з повідомлень російських та сепаратистських ресурсів, ексватажок «ДНР» Гіркін вирішив поновити свою участь у війні проти України.

    Після цього низка громадських діячів України запропонували винагороду тому, хто спіймає Гіркіна в полон. До «акції» долучилися активіст Сергій Стерненко, музикант і військовий Тарас Тополя, військовий Валерій Маркус, український тенісист-чемпіон Сергій Стаховський та голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. Кожен із них пообіцяв по 10 тисяч доларів за Гіркіна.

    Після цього Головне управління розвідки оголосило, що гарантує виплату у 100 000 доларів за передання Ігоря Гіркіна-Стрєлкова до українського полону, оскільки він є одним із найвідоміших російських терористів.

    Нагадаємо, в Україні проти колишнього «міністра оборони» самопроголошеної «ДНР» порушили низку кримінальних справ за терористичну діяльність, тортури, вбивства та порушення державного суверенітету.

    Також Гіркін оголошений Нідерландами в міжнародний розшук у справі про збиття цивільного Boeing 777 рейсу MH17.

    Інформацію про Гіркіна можна передавати розвідникам за номером: ‎+380 93 117 5809. Зв’язок через месенджери Viber, WhatsApp, Telegram, Signal.

    Найсвіжіше

    Популярне