П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Капелан ПЦУ освятив благодійну допомогу ЗСУ: монокуляри, медпрепарати і мікроавтобус

    Колектив комунального неприбуткового підприємства «Хмельницька обласна лікарня» Хмельницької обласної ради передав на потреби військових частин Збройних Сил України мікроавтобус, монокуляри, медичні препарати і витратні матеріали, дозбирують ще на квадрокоптер.

    Обряд освячення благодійної допомоги переданої військовим, звершив настоятель Храму Святого Великомученика і цілителя Пантелеймона ПЦУ протоєрей Леонід Дяченко, передає armyinform.com.ua.

    Командир підрозділу однієї з військових частин гарнізону, які отримали у своє розпорядження автомобіль Mercedes Sprinter, подякував від імені свого військового колективу всім лікарям, медсестрам, технічним працівникам обласної лікарні за постійну допомогу і підтримку.

    «У нас з вами різні фронти, способи і методи боротьби теж різні, але ворог спільний — кремлівські окупанти. Запевняю вас, ми переможемо, ми зубами вгризатимемось в кожен клаптик української землі, та з вашою допомогою ми переможемо швидше. Ми дообладнаємо цей автомобіль для своїх спеціальних завдань, це буде малопомітна, ефективна, мобільна бойова одиниця, яка робитиме смерть ворогам безпосередньо в районі бойових дій», — наголосив офіцер, приймаючи ключі від авто.

    Зі свого боку директор медичного закладу Яків Цуглевич додав, що сьогодні наші Збройні Сили України — це головний щит, який тримають нині воїни Сил оборони України над нашими головами.

    «До збору коштів долучились усі наші працівники, це наша рука допомоги Збройним Силам України. Ви можете розраховувати на нашу підтримку щодня 24/7. Бийте ворога на передньому краї, звільняйте українську землю. Ми тут, на своєму лікарському фронті, робитимемо все від нас залежне, навіть більше, аби ви якісно виконували свою роботу. Ми разом з військом, ми віримо у наше військо! Все буде Україна!» — підкреслив Яків Миколайович.

    Фото: armyinform
    Фото: armyinform

    Найсвіжіше

    Популярне