Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Воїни-ветерани привітали капелана з Шацька із 35-річчям

    11 вересня день народження відзначає отець Роман Скірак, військовий капелан, настоятель Свято-Михайлівського храму ПЦУ смт Шацьк.

    Воїни-ветерани вітають духовного наставника з цією подією – про це вони пишуть на сторінці ГО «Ветерани АТО Шацького району» у Фейсбуці.

    Сьогодні, 11 вересня, святкує день народження військовий капелан, настоятель Свято-Михайлівського храму ПЦУ смт Шацьк отець Роман Скірак.

    «Щиро вітаємо Вас, дорогий отче Романе, зі святом! Бажаємо Вам духовної стійкості та витримки у душпастирській опіці українських воїнів! Сердечно вдячні Вам за те, що завжди поруч і своїми молитвами підтримуєте наших Україну та Збройні сили!
    Нехай Господь щедро благословляє Вас та Вашу родину здоров’ям, радістю, миром та численними небесними дарами.

    Бажаємо Вам сили, мужності, Божої ласки та заступництва Пресвятої Богородиці у щоденному житті» – йдеться у дописі.

    Нагадаємо, завдяки старанням отця Романа в Шацьку добудували, освятили і відкрили храм святого Архістратига Михаїла Православної Церкви України.

    Священник – військовий капелан, активний волонтер, великий патріот України. З часу повномасштабного вторгнення він постійно здійснює поїздки на передову, доставляючи гуманітарну допомогу захисникам та духовно опікуючись про них.

    Многії літа Вам, отче Романе!

    Найсвіжіше

    Популярне