Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    ГУР України: льотчики окупантів обговорюють можливість втечі через страх поразки росії

    Російські військові льотчики, які завдавали ударів по території України, обговорюють можливість втечі до Південної Америки. Окупанти бояться бути притягнутим до кримінальної відповідальності на фоні поразок ЗС росії проти України.

    Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони.

    «Одразу в кількох авіаційних гарнізонах повітряно-космічних сил росії родини членів екіпажів літаків, які завдавали ракетних ударів по території України, обговорюють втечу з країни та переховування від міжнародного правосуддя. Так само, як нацисти після Другої світової війни, російські злочинці планують емігрувати до країн Південної Америки», — заявили в розвідці.

    За повідомленням ГУР, на тлі відступу російської армії у військовому середовищі країни-окупанта точаться розмови про неминучість поразки та притягнення до відповідальності всіх учасників агресії проти України.

    Воєнна розвідка України оприлюднила особисті дані льотчиків 14 армії військово-повітряних сил і протиповітряної оборони, які брали участь у бойових діях на території України.

    Нагадаємо, у «Л/ДНР» паніка через контрнаступ ЗСУ та втечу пушиліна. Також з початку вересня ЗСУ звільнили близько двох тисяч кілометрів території України.

    Найсвіжіше

    Популярне