Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Українці знайшли заміну пісні Шуфутінского про третє вересня

    Українці знайшли заміну пісні російського виконавця Міхаіла Шуфутінского «Трєтьє сєнтября», яка щороку активно звучала з ефірів. Проте люди не просто видалили трек зі свого плейлиста, а підібрали йому достойну альтернативу – українську композицію «А вже осінь», яку виконує народний артист України Іво Бобул.

    У TikTok «Музвар» опублікували трек із закликом забути про «третє вересня», а користувачі мережі погодилися з авторами, передає Главком.

    Тим часом сам Шуфутінскій уперше озвучив свою позицію у зв’язку із вторгненням Росії до України. В інтерв’ю одному з російських ютуб-каналів виконавець пісні «Трєтьє сєнтября» зізнався, що любить Росію та своє життя, тому й підтримує агресивну політику Кремля. «Навіщо мене чіпати? Я – громадянин своєї країни. Живу у своєму місті. Говорю своєю мовою. Я не просто говорю, я думаю російською. Я люблю своє життя. От і все. А що ще потрібне в житті? Більше нічого. Воно кінчається. Але доки воно є у нас, його треба любити. Тоді і життя нас любитиме», – заявив музикант.

    Найсвіжіше

    Популярне