Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    «Заради життя»: на території «Софії Київської» відбудеться мистецький захід

    З 5 по 7 серпня 2022 року на території Національного заповідника «Софія Київська» вже вп’яте проходитиме фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage. Тема цьогорічного фестивалю — «Заради життя».

    Про це повідомляє пресслужба Держмистецтв на сторінці у Фейсбуці.

    “Заради життя наші сміливі воїни боронять Україну, наражаючи себе на смертельну небезпеку. Заради життя кожен українець чи українка сьогодні теж стали воїнами — на своїх фронтах. Заради життя і нашої незламної сили духу ми, попри все, проводимо фестиваль Bouquet Kyiv Stage — як подяку всім нашим захисникам і захисницям. Це наш крок до Перемоги!”, — зазначають організатори.

    Держкіно інформує, що фестиваль відбудеться на території Національного заповідника «Софія Київська» протягом 5 – 7 серпня 2022 року. Цього року Bouquet Kyiv Stage проходитиме стриманіше, “з урахуванням необхідних заходів безпеки: події відбуватимуться не на відкритій сцені, а в Софійському соборі, Хлібні, Золотих воротах та під Ясенем”, анонсують організатори.

    Повідомляється, що фестиваль складатиметься з музичної, виставкової, екскурсійної та кінопрограми, а під ясенем відбудуться дискусійні панелі: філософська, літературна, мистецька.

    Організатори зазначають, що “під час війни проведення фестивалю особливо важливе – заради укріплення нашої сили духу, віри в перемогу, заради життя зараз та після нашої перемоги”.

    Вхід на захід традиційно буде безкоштовним, відвідувачі мають сплатити вхідний квиток на територію «Софії Київської» чи «Золотих воріт».

    Також цьогоріч обов’язковою є попередня реєстрація на всі події.

    Найсвіжіше

    Популярне