П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    “Московські дзвони й досі в голові”: Ломаченко потрапив під шквал критики через пост про ракетний удар по Сергіївці

    Український боксер Василь Ломаченко зіткнувся з жорсткою критикою з боку підписників в Instagram після того, як на своїй сторінці відреагував на ракетний удар російської армії по Сергіївці Одеської області.

    Колишній чемпіон світу в легкій вазі виклав у себе в Instagram відео з наслідками ракетного удару РФ по 9-поверховому житловому будинку та базам відпочинку у Білгород-Дністровському районі, передає ТСН.

    “1.07.2022”, – лаконічно підписав ролик Ломаченко.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by LOMA (@lomachenkovasiliy)

    У коментарях до публікації фоловери боксера обурилися тим, що той лише зараз перервав своє мовчання про війну в Україні. Уболівальники дорікнули Василю, що від початку повномасштабного вторгнення РФ він жодного разу публічно не засудив дії російських окупантів.

    • Ясно все з тобою
    • Піди помолись за окупантів
    • Після тисяч коментарів з осудом, постів у Telegram, ми прокинулися… шкода… та вже запізно
    • Піду поригаю …. Московські дзвони й досі в голові
    • Ну, ти й терпіла. Твою батьківщину вщент розносять, а в тебе язик у сраці
    • До деяких доходить пізно
    • Твою батьківщину шматують на частини,а ти жодного слова в лоб….і в такій ситуації ще стараєшся викрутитися …ех ти….Васю

    Український чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBO, WBA Василь Ломаченко заявив, що він досі не вірить, що Росія почала війну в Україні.

    Український боксер Олександр Усик вважає очільника “Української православної церкви” (РПЦвУ) митрополита Онуфрія “батьком віруючих в країні”.

    Найсвіжіше

    Популярне