Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    «Кров’ю і життями ми відстоюємо нашу незалежність», – митрополит Епіфаній

    Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній 30 червня 2022 року поспілкувався у своїй резиденції з директором Інституту держави і права імені В. М. Корецького Національної академії наук України професором Олександром Скрипнюком.

    «Кров’ю і життями ми відстоюємо нашу незалежність, тож вивчення власної об’єктивної історії і розвиток вітчизняної правової науки є важливими чинниками для нашого поступу на шляху європейського розвитку. Переконаний, що спільними зусиллями і з Божою допомогою ми неодмінно досягнемо успіху», – зазначив він під час зустрічі, передає пресслужба ПЦУ.

    На зустрічі також були присутні ректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк, протоієрей Віталій Даньчак та провідний науковий співробітник Інституту держави і права професор Ярослав Жовнірчик.

    В ході спілкування йшлося про правові питання історії Української Церкви, розвиток екологічного права в Україні, співпрацю Інституту держави і права з Київською православною богословською академією та необхідність вивчення об’єктивної історії України, звільненої від російських імперських спотворень.

    Нагадаємо, митрополит Епіфаній обговорив з головою Хмельницької ОВА Сергієм Гамалієм допомогу переселенцям. Також предстоятель ПЦУ зустрівся з заступником Секретаря РНБО Олексієм Соловйовим.

    Найсвіжіше

    Популярне