Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Українська армія може зупинитись десь у москві, – колишній друг путіна спрогнозував, як може скінчитись війна

    Бізнесмен з росії, екс-член ради федерації рф, колишній друг президента рф владіміра путіна Сєргєй Пугачов, який постійно проживає у Франції, вважає, що є два шляхи подальшого розвитку ситуації в Україні, один з яких передбачає повну перемогу української армії.

    Власну позицію він виклав в інтерв’ю головній редакторці інтернет-видання “ГОРДОН” Олесі Бацман.

    “На мій досвід і відчуття, їх усього два. Це примус до миру, який виглядає дивним. Коли весь західний світ примушуватиме путіна і Зеленського підписати якусь каламутну угоду, де Донбас відійде росії чи взагалі будуть якимись придністровськими республіками, а все інше спільним світом відновлюватимуть”, – описав Пугачов перший варіант розвитку подій, який він особисто вважає найгіршим сценарієм.

    “Другий – це абсолютно безкомпромісна перемога української армії. Я не знаю, де вона закінчиться, на якій лінії розмежування, на якому кордоні… Але я трохи про армію розумію – я спадковий військовослужбовець. З того, що я бачу сьогодні, – коли б вона десь у москві не закінчилася”, – зауважив бізнесмен.

    При цьому, він ще раз підтвердив власне переконання у тому, що ЗСУ дійсно здатні “дійти до столиці рф”.

    Водночас, за такого розвитку подій, путінський режим серйозно почне погрожувати цивілізованому світові застосуванням ядерної зброї.

    “На чаші терезів – ядерний потенціал. У певний момент, коли все буде погано, путін зателефонує Байдену і скаже: “Якщо вони ще один метр пройдуть на своїх танках, точніше, вже не на своїх, а на натовських, то ми начхати хотіли – ракети полетять у ваш бік”. Тут усе в це впирається. Повірте мені: якби росія не була нашпигована цією ядерною зброєю, то про неї просто вже давно забули б”, – розповів Сєргєй Пугачов.

    Окрім цього, він назвав Україну “виключно особистою драмою Путіна”. Пугачов вважає, що першим ударом для Путіна став програш проросійського кандидата Віктора Януковича Віктору Ющенку на виборах 2004 року, наступним – Революція Гідності і те, чим вона закінчилася, коли узурпатора Януковича “викинули” з країни. Тож путін вирішив напасти на Україну через образу на неї.

    Найсвіжіше

    Популярне