Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Роспропаганда вперто «цілить у молоко»: окупанти продовжують безпідставно нагнітати тему провокацій у Великодню ніч

    Представники путінського режиму та пропагандистські ресурси російської федерації продовжують поширювати тему про, нібито, планування Збройними силами України провокацій та обстрілів православних храмів в Великодню ніч.

    Зокрема, як пише один з прокремлівських телеграм-каналів, «архієреї Української греко-католицької церкви отримали рекомендації від офісу Зеленського не проводити традиційні Великодні святкування в ніч проти 24 квітня, замінивши їх онлайн-трансляцією богослужінь в храмах».

    Про цьому, як запевняють російські пропагандисти, в адресу представників «канонічної» російської православної церкви в Україні (так званої УПЦ МП) такі повідомлення навмисно не надсилались. Слуги кремля стверджують, що в Україні, таким чином, прагнуть створити «масові скупчення вірян у храмах УПЦ МП» для проведення подальших провокацій.

    Вказана ситуація дивує своїм впертим безглуздям. Напередодні Великодня органи центральної влади України, місцевого самоврядування та військові адміністрації одностайно прийняли рішення залишити в силі дію комендантської години у Великодню ніч. Жодних винятків для жодної релігійної організації зроблено не було.

    Та попри це, роспропаганда продовжує «цілити у молоко», не зважаючи на факт, який, власне зводить нанівець всі спроби москви.

    Що ж, цивілізованому світові не звикати до цинічної брехні російських інформаційних ресурсів та посадових осіб путінського режиму, які у гонитві за примарними цілями не переймаються через те, що поширювані ними наративи навіть віддалено не містять в собі нічого правдоподібного.

    Найсвіжіше

    Популярне