Субота, 11 Травня, 2024
Бiльше

    «Духовність» на службі у кремля: Помічник путіна запропонував ввести у школах ранкову молитву «во славу росії»

    Помічник президента російської федерації владіміра путіна, ідеолог російського фашизму владімір мєдінскій запропонував ввести у всі школах рф обов’язкову ранкову молитву «во славу росії».

    Відповідну заяву представник путінського режиму зробив під час засідання міжвідомчої комісії з історичного просвітництва та російської воєнно-історичної спільноти, пише «Крим.Реалії» з посиланням на росЗМІ.

    «У всіх державних та приватних школах США протягом останніх 150 років навчальний день починається з короткої молитви во славу Америки, її символів і прапора», – сказав мєдінскій і зауважив, що цей досвід возвеличення країни, прапора і державних символів має перейняти і росія.

    Помічник путіна запропонував також рекомендувати міністерству освіти запровадити аналогічну систему в рф і висунув це на загальне голосування. Після того, як були підняті руки бажаючих, мєдінскій проголосив, що «рішення прийняте одноголосно». Хоча, за повідомлення російських ЗМІ, неозброєним оком було помітно, що за таку пропозицію голосували далеко не всі присутні.

    У виконанні мєдінского прозвучала і відверто загрозлива риторика. Він промовив, що сьогодні Захід підштовхує росію до руйнації політичної системи, відтак існування росії зараз перебуває «на кону».

    Таким чином, формулювання владіміра мєдінского про «загрозу існуванню країни» нагадує фрагмент російської воєнної доктрини, згідно з якою росія «має право першою застосувати ядерну зброю, коли під загрозою опиняється існування держави».

    Найсвіжіше

    Популярне