П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник ПЦУ: Якщо ще місяць тому були в рпz було огидно, то тепер – злочинно!

    Хлопці з рпzвУ продовжують духовно мастурбувати, намагаючись зняти напругу. Тепер то не нєпомінаніє, а флешмоб “пробачте, пробачте, пробачте мене за кіріла”, пише на своїй сторінці у соцмережі священник ПЦУ Віктор.

    “Котики мої, нарешті вам очки прорізалися! Після сьогоднішнього відео. Нарешті! Побачили! Втім, нічого ж не змінилося. Та ж риторика була і вчора, і третього дня…
    Так от, які б щемливі текстики ви не копіпастили, які б солодкі пісні про єдність з народом не співали, ви всеодно лишається “частиною руської православної церкви” (Статут вашої релігійною організації розділ 1 пункт 5).

    Якщо ще місяць тому були в рпz було огидно, то тепер – злочинно!
    Всі бачили сьогоднішнє відео. І що? Буде реакція вашого синоду? Третій тиждень уже! Де прокльони Мерседеса? Де гнів амфетамінного златоуста Луки? Чому харківський і маріупольський не йдуть на танки з транспорантами “ми тебя нє звалі” – банери з літа, мабуть, лишилися?

    Флешмоб “Простіть, простіть..”, на мою думку варто продовжити відеороликом з великого входу на сьогоднішній службі митроп. Онуфрія. КОГО сьогодні поминав ваш очільник як Господіна і Отца? ( сьогодні, у 18 день). Як Ви вважаєте отче Микола Данилевич ?- запитав священник ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне