Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Путін покликав на війну з Україною бойовиків із Близького Сходу

    Президент країни-агресора Путін погодився із залученням так званих добровольців на війну з Україною із країн Близького Сходу. Про це він заявив на нараді із Радбезом РФ, повідомляє Інформаційний спротив.

    Якщо ви бачите, що є люди, які хочуть на добровільній основі приїхати і надати допомогу людям, які проживають на Донбасі, треба піти їм назустріч і допомогти і перебратися до зони бойових дій“, – заявив Путін.

    Міністр оборони росії Сергей Шойгу повідомив, що з країн Близького сходу понад 16 тисяч добровольців готові приїхати та підтримати криваву бійню, яку розв’язано РФ в Україні.

    Крім того, Путін підтримав пропозицію Шойгу передати на озброєння НВФ ОРДЛО засоби ППО, включаючи ПЗРК.

    Нагадаємо, раніше Глава Духовного управління мусульман України шейх Саїд Ісмагілов закликав одновірців із Сирії і сирійський народ не приїжджати вбивати українців.

    Варто зазначити, що не здобувши значного успіху російські окупанти почали обстрілювати житлові квартали і мирних жителів. У Маріуполі російські загарбники вже вбили понад 1100 мирних жителів. Вони навіть обстріляли роддом. Загалом загинуло понад пів сотні дітей. Режим Путіна намагається нанести максимальної матеріальної шкоди Україні, щоб спровокувати до Європи потоки біженців.

    За Україну вже воює 16 тисяч іноземних добровольців.

    Найсвіжіше

    Популярне