П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Один з українських генералів замовив 50 автобусів для перевезення полонених

    Генштаб ЗСУ щодня доповідає, що моральний стан і бойовий дух російських окупантів погіршується. Вони не хочуть воювати, тому масово тікають або здаються в полон. Наприклад, 8 березня під однією тільки Снігурівкою в Миколаївській області вдалося захопити близько десяти ворогів. Російські солдати, які здаються в полон ЗСУ, розповіли про тактику загороджувальних загонів в армії РФ.

    Свіжі дані від глави Миколаївської ОГА Віталія Кіма підтверджують, що число полонених російських солдатів доходить до кількох тисяч. За його словами, один український генерал замовив 50 автобусів для перевезення окупантів, які здалися або були схоплені ЗСУ.

    «Закінчили ми всі підготовчі роботи. Одна з підготовчих робіт — це… замовив генерал тут 50 автобусів для перевезення полонених. Ну, смішно-несмішно, а готувати треба. Всім на добраніч. Не думаю, що хтось буде стріляти вночі, вони намагаються спати там, готуватися до чогось завтра. Ми теж на дозорі, але завтра буде… як би це правильно сформулювати — завтра буде подія», — заявив Віталій Кім.

    Нагадаємо 24 лютого війська росії перейшли в повномасштабний наступ з території Білорусії, Росії та окупованого Криму і ОРДЛО. Всюди російські війська зазнають нищівних поразок від українських захисників. Станом на 9 березня знищено понад 12 тисяч окупантів, сотні одиниць техніки.

    Найсвіжіше

    Популярне