Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    В Україні створили сайт для подачі заявок на вступ до Інтернаціонального легіону територіальної оборони України

    Міністерство оборони України у співробітництві з українськими IT-волонтерами створило сайт для подачі заявок на вступ до Інтернаціонального легіону територіальної оборони України (International Legion for the Territorial Defence of Ukraine). Про це повідомили в Міноборони.

    Вказано, що сайт створили з метою популяризації, реального пришвидшення процесу відбору легіонерів, та зменшення навантаження на консульства по всьому світі. Сайт доступний за посиланням: https://ukrforeignlegion.com/

    «Крім цього ми повідомляємо, що волонтерськими зусиллями було організовано логістику з кордону Польщі до України та необхідний супровід», – зазначили в Міноборони.

    В оборонному відомстві додали, що в МЗС України створили інформаційний портал з найактуальнішою інформацією про умови та деталі вступу до International Legion for the Territorial Defence of Ukraine. Сайт доступний за посиланням: https://fightforua.org/

    «Цей сайт є єдиним державним сайтом, що постачає офіційну інформацію про порядок вступу до лав Інтернаціонального Легіону», – зазначили в Міноборони.

    Найсвіжіше

    Популярне