Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    «Кожен на свому місці, скільки сил дає йому Господь, може щось зробити», – екзарх Вселенського патріарха єпископ Михаїл

    6 березня в Ставропігії Вселенського патріарха — Андріївській Церкві відбулась Божественна Літургія. Екзарх Вселенського патріарха єпископ Команський Михаїл (Аніщенко) зачитав послання патріарха Варфоломія з нагоди початку посту. Також єпископ звернувся до пастви з приводу повномасштабного нападу Росії на Україну.

    «Сьогодні ми скеровуємо всі свої сили, щоб допомогти нашим захисникам, допомогти волонтерам, уберегти діточок і немічних, уберегти жінок, для того, щоб захистити нашу з вами державу Українську. Хай Господь примножить сили захисників, медиків волонтерів і нас з вами, бо кожен з нас покликаний внести посильний вклад у захист своєї держави від ворожого вторгнення, для того, щоб захистити від загарбника», – сказав єпископ Михаїл.

    «Кожен на свому місці, скільки сил дає йому Господь, може щось зробити, а головне – не панікувати. Зберігати спокій і дотримуватись порядку. Наскільки радо бачити, що суспільство самоорганізувалось, що якісь ганебні випадки – це тільки поодинокі випадки. Всі люди допомагають один одному, допомагають зберігати порядок в суспільстві, підтримують один одного. Хай так буде і надалі», – додав архіпастир.

    Найсвіжіше

    Популярне