Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Росіяни скоро заздритимуть КНДР, – військово-політичний експерт

    Що ж, Росія прямо зараз перебуває у вкрай поганому становищі. І воно було цілком передбачуваним і я про це неодноразово писав і говорив в інтерв’ю – на Росію в Україні чекатиме знищення її боєздатних підрозділів, а саму країну економічна катастрофа через санкції, пише військово-політичний експерт “Злой Одессит” в Телеграмі.

    І ось тиждень війни проти України, а Росія вже країна-ізгой настільки, що навіть СРСР ніколи не знаходився в подібному ізольованому стані. Економічно Росія вже знищена, але справжнє цунамі попереду. Внутрішнє населення деморалізоване і владні еліти так само. військово-політичний

    Водночас, Владімір Путін зараз прагне не лише провести повну мобілізацію, для продовження бійні в Україні, на тлі провалу вторгнення ЗС РФ, але й має намір запровадити воєнний стан, щоб узурпувати владу та силою припиняти будь-які протести.

    Але тут виникає дилема, якщо Росія ні з ким не воює, а те, що відбувається в Україні російська влада та пропагандисти ганебно називають спецоперацією, то навіщо воєнний стан, який запроваджується саме у разі війни?

    Росіянам слід розуміти, що після введення воєнного стану в країні, яка начебто не воює, економіка та фінансовий сектор Росії поринуть у ще більший колапс. Тобто, Путін робить зараз усе, щоб знищити не лише Україну, а фактично і Росію.

    Але, що найважливіше, крім тотального контролю над суспільством, військове положення дозволить Путіну та його зграї взяти під контроль і заощадження росіян. Абсолютно всіх і абсолютно всі.

    Ну, що, пожили трохи як цивілізовані люди, при цьому лаючи західний спосіб життя і ностальгуючи за СРСР – ласкаво просимо в зад. Причому ще більший кам’яний вік, ніж було за СРСР. Незабаром ви КНДР будете заздрити, і їздити туди туристичними путівками від місцевої профспілки.

    Найсвіжіше

    Популярне