П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    У Румунській Церкві єпархія пожертвувала 9 тон їжі 500 родинам

    Завдяки зусиллям соціально-філантропічного відділу та Фонду Анастасії Кримці Сучавської та Радауської архієпархії 500 сімей були забезпечені їжею на Різдво.

    За останні два місяці року Архієпархія влаштувала п’ять благодійних концертів за участю 43 вокальних колективів та художніх ансамблів, — повідомляє orthodoxtimes.com

    На концертах було зібрано 17 170 доларів США (75 000 леїв), на які було закуплено 8,8 тонни харчових продуктів для 500 сімей.

    У Святвечір через архієпархіальні служби соціального захисту потребуючим сім’ям та одиноким людям похилого віку роздавалися подарунки основних харчових продуктів, м’яса та цукерок.

    «Посмішка дітей, бо їх відвідав Святий Миколай, радість батьків, бо їм є що поставити на святковий стіл і що їхні діти раді отриманим подарункам, радість бабусь та дідусів, що вони отримали ці посилки з м’ясом та цукерками та що їх теж хтось відвідав на свята, радість від відчуття, що вони не самотні зараз — всі ці радощі, я думаю, є одними з найсильніших молитов перед Богом, за всіх тих, хто бере участь у цьому проєкті», – прокоментував архімандрит Юстін Тенасе, голова Соціально-філантропічного відділу.

    Найсвіжіше

    Популярне