Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    З благословення митрополита Епіфанія чернівецьких лікарів-хірургів нагороджено відзнакою Святого цілителя Пантелеймона

    Предстоятель Православної церкви України Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній нагородив відзнакою Святого Великомученика і цілителя Пантелеймона двох чернівецьких лікарів-хірургів Віталія Максим’юка та Володимира Тарабанчука.

    Про це інформує “Букінфо”.

    Удостоєні високої нагороди лікарі-хірурги часто оперують разом “у тандемі”. Обидва – фанати своєї справи та фахівці найвищої кваліфікації, у чому переконались тисячі вдячних пацієнтів.

    Вручив медикам нагороди архієпископ ПЦУ Онуфрій (Хаврук) в новому соборі Різдва Христового. Він же першим привітав їх з такою подією.

    Відомо, що Віталій Максим’юк і Володимир Тарабанчук є парафіянами собору Різдва Христового і добре відомі громаді завдяки своїм численним добрим справам та сприянням розбудові храму.

    Обидва хірурги висловили глибоку вдячність за високу честь, яку виявив їм предстоятель ПЦУ, зазначивши при цьому, що сумлінне виконання своєї роботи – саме те, що приносить їм радість і задоволення. “Творити добро – це просто”, – наголошують Володимир Тарабанчук і Віталій Максим’юк.

    “Букінфо” нагадує, відзнака Святого Пантелеймона особливо шанована серед медичної спільноти, адже нею відзначають “за заслуги перед Помісною Українською православною церквою, побожним народом та за жертовне служіння і збереження дару життя”.

    Найсвіжіше

    Популярне