Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній зустрівся із лідеркою гурту Go_A Катериною Павленко

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Київський і всієї України Епіфаній поспілкувався з лідеркою гурту Go_A Катериною Павленко. Цього року вона зайняла 5 місце на пісенному конкурсі Євробачення.

    Зустріч відбулась 17 червня під час прийняття на честь дня народження Британської королеви Єлизавети ІІ у резиденції посла Великої Британії, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    23 лютого цього року в інтерв’ю для РБК Катерина розповіла про свою бабусю, яка співала в церковному хорі і з чого почалось її захоплення фольклором.

    «Я не пам’ятаю, коли це почалося. Народні пісні з’явилися в моєму житті з моменту народження і, можливо, навіть до нього. Моя прабабуся була півчою в церкві і мала дуже високий голос, який люди з музичною освітою охарактеризували б як колоратурне сопрано, а в сільській церкві це називалося “дисконт”», сказала співачка.

    Гурт Go_А вийшов до фіналу пісенного конкурсу посівши 2-ге місце у півфіналі 18 травня та посів 5-те місце у фіналі 22 травня 2021 року. За підсумками глядацького голосування гурт посів 2-ге місце (267 балів), а голосування національних журі дало йому 10-те місце (97 балів).

    Нагадаємо, 17 червня митрополит Епіфаній передав послу Великої Британії Мелінді Сіммонс вітання на адресу Її Величності королеви Єлизавети ІІ та поспілкувався з гостями заходу.

    Найсвіжіше

    Популярне