П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Емануїл від імені Вселенського Патріархату привітав митрополита Епіфанія з Днем ангела

    26 травня митрополит Халкідонський Вселенської Патріархії Еммануїл відвідав Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія у його резиденції. З нагоди іменин Предстоятеля ПЦУ єрарх передав особисті теплі вітання і подарунок від Святійшого Вселенського патріарха Варфоломія.

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

    «Ваше Блаженство! Від Його Всесвятості Вселенського Патріарха Варфоломія, від Великої Церкви Христової, від мене особисто прийміть сердечні вітання з нагоди дня Ваших іменин, який Ви святкували вчора! На жаль я не міг взяти участь у Божественній літургії, бо в цей час у Патріархаті відбувалося прийняття Президента Польщі, але преосвященний єпископ Команський Михаїл, Екзарх, у співслужінні з Вами засвідчив нашу любов у Христі та повагу до Вашого Блаженства! Многії літа, Блаженнійший владико! Сердечно вітаю Вас із завершенням робіт у Вашій офіційній резиденції – я добре вражений красою, але водночас і стриманістю та продуманістю цього місця!», – зазначив єрарх.

    Блаженнійший Митрополит Епіфаній подякував митрополиту Халкідонському за вітання і добрі побажання та просив передати найтепліші слова пошани Святійшому Вселенському Патріарху Варфоломію.

    Найсвіжіше

    Популярне