П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Новим міністром у справах ветеранів може стати генерал СБУ Юлія Лапутіна

    На засіданні фракції «Слуга народу» заслухали кандидатів на посади міністрів енергетики, освіти і науки, аграрної політики та у справах ветеранів.

    Про це у вівторок, 15 грудня, повідомив у телеграмі нардеп від «СН» Олександр Качура, передає «Новинарня».

    «Підсумки засідання фракції „Слуга народу“ з кадрових питань. Було заслухано кандидатів на посади: першого віце-прем’єра, міністра енергетики України – Юрія Вітренка, міністра освіти і науки – Сергія Шкарлета; міністра аграрної політики – Романа Лещенка; міністра у справах ветеранів – Юлію Лапутіну», – розповів Качура.

    Нагадаємо, у вересні – грудні 2014 року Юлія Лапутіна була командиром оперативної групи СБУ в АТО і виконувала завдання по затриманню учасників проросійських терористичних формувань.

    2018-го вона заявила, що всі приходи так званої «УПЦ МП» на сайті РПЦ обозначені як приходи Російської церкви і що РПЦ грає величезну роль у здійсненні маніпулятивних технологій на території України.

    Після звільнення Краматорська від проросійських формувань ініціювала акцію «Краматорськ – це Україна», яку підхопили в інших містах.

    У серпні цього року Юлію Лапутіну призначили генеральним директором Департаменту комунікацій та інформаційної політики Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

    Найсвіжіше

    Популярне