П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Російське телебачення оббрехало українців, а Крим має належати Україні, – білоруський опозиціонер Тіхановський

    Чоловік кандидатки у президенти Республіки Білорусь Свєтлани Тіхановської Сєргєй змінив свою точку зору про українців та окупацію Криму. Свою позицію він переглянув після того, як побачив яким чином російські медіа висвітлюють ситуацію у Білорусі.

    Про це пише “Лента.ua” з посиланням на лист із в’язниці Тіхановського, що оприлюднив заснований ним Telegram-канал “Страна для жизни”.

    З моменту початку протестів у Білорусі Сєргєй Тіхановський донесхочу надивився російського телебачення.

    “Те, що в Білорусі транслюються російські телеканали – велике зло. Раніше під час перегляду, наприклад, “60 мінут” у мене були сумніви у правдивості зображення подій в Україні. Зараз, коли я побачив, як вони висвітлюють події у Білорусі, як оббрехали всіх нас і підтримують диктатора, очевидно, що вони оббрехали і українців. Звісно, Крим повинен бути не лише де-юре, але і де-факто українським”, – написав блогер і політв’язень.

    Видання нагадує, саме Сєргєй Тіхановський повинен був піти на вибори проти Аляксандра Лукашенка. Він став відомим завдяки блогу, у якому критикував діючу владу. Однак, перед виборами його арештували, а його дружина Свєтлана пішла на вибори замість нього.

    Найсвіжіше

    Популярне