Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Єпископ ПЦУ взяв участь в українському мітингу в окупованих Олешках

    Єпископ ПЦУ Никодим взяв участь в українському мітингу в окупованих Олешках. Він передав слова підтримки від предстоятеля ПЦУ. Кілька тисяч людей скандували “Олешки – Україна!”.

    «Сьогодні мав честь і задоволення взяти участь в велелюдній спільній ході й мітингу в рідних Олешках, що поблизу Херсона. На чолі ходи були хрест і український прапор. Під час мітингу на центральній площі міста мав можливість спільно з людьми помолитися і звернутися з архіпастирським словом від Херсонської єпархії до присутніх. Передав людям і слова підтримки від Предстоятеля нашої Церкви Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, котрий періодично телефонує, щоб дізнатися, як тримаються мешканці Херсонщини і передати їм найтепліші слова і вітання, і свідчення молитовної підтримки від всієї повноти Православної Церкви України. Церкви, яка і в ці часи, як і завжди, з народом. », – повідомив єпископ ПЦУ у Фейсбуці.

    «На завершення мітингу відбувся збір підписів до країн, котрі мають можливість закрити небо над Україною від ворожих атак. Людей було дуже багато, багато прапорів. Панувала атмосфера єднання, згуртованості, налаштованості на перемогу над ворогом», – підсумував єрарх.

     

    Найсвіжіше

    Популярне