П’ятниця, 25 Жовтня, 2024
Бiльше

    ВРЦіРО та Мінветеранів домовились про співпрацю заради підтримки військових

    24 жовтня у Києві пройшла важлива зустріч представників релігійних організацій з керівництвом Міністерства у справах ветеранів України. Заступник міністра Фархад Фархадов зустрівся з членами Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) у Будинку офіцерів ЗСУ.

    Про це повідомляє сайт ВРЦіРО.

    Під час зустрічі обговорювалися актуальні питання підтримки ветеранів та їхніх родин. Особлива увага приділялася ролі духовної допомоги в адаптації військових до цивільного життя. Учасники обговорили проблеми подолання психологічних травм війни та збереження сімейних стосунків.

    Представники різних конфесій поділилися досвідом роботи з ветеранами, розповіли про діяльність реабілітаційних центрів, програми з протезування та лікування, а також про надання гуманітарної допомоги. У свою чергу, заступник міністра ознайомив присутніх із законодавчими ініціативами відомства щодо вирішення житлових питань ветеранів, їх працевлаштування та інтеграції в мирне життя.

    У зустрічі взяли участь представники православних, католицьких, протестантських церков та мусульманських організацій. Захід було організовано за підтримки Комісії соціального служіння ВРЦіРО. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю між державними органами та релігійними організаціями у справі підтримки ветеранів.

    Найсвіжіше

    Популярне