Понеділок, 17 Червня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Америки Елпідофор очолив Богослужіння в кафедральному соборі Афін

    Сьогодні, у Неділю про Розслабленого відбулася Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив архиєпископ Елпідофор, у соборі Благовіщення Богородиці в Афінах.

    Також помолились за жертв трагічного вторгнення на Кіпр (цього року виповнюється 50 років) та мучеників, які загинули через релігійні переслідування, повідомляє  fosfanariou.gr 

    Молились за службою архієпископ Фіатірський та Великобританії Никита, митрополит Лаодикійський Феодорит, директор Представництва Вселенського Патріархату в Афінах, митрополит Бельгійський Афінагор, митрополит Італійський Полікарп, митрополит Гвінейський Георгій (Александрійський Патріархат), митрополит Додонський Хризостом (Елладська Церква), отець Олександр Карлуцос з Архієпископії Америки та багато Архонтів Вселенського Патріархату із США та інших країн світу, які беруть участь у 4-му Міжнародному конгресі архонтів з прав людини, демократії та релігійної свободи.

    Наприкінці Божественної Літургії виступили архієпископ Елпідофор та віце-президент греко-американської організації AHEPA пан Саввас Цівікос.

    Нагадаємо, архієпископ Елпідофор закликав Туреччину переглянути рішення про перетворення монастиря Хора на мечеть. Також архиєпископ Америки розповів про фінансові результати архієпархії.

    Найсвіжіше

    Популярне