Четвер, 26 Вересня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Афінський зустрівся з цивільним адміністратором гори Афон

    25 вересня вранці Архієпископ Афінський і всієї Греції Єронім провів низку важливих зустрічей, розпочавши з візиту архімандрита о. Фаді Раббат, декан Антіохійського дому досліджень. Їхня дискусія підкреслила поглиблення зв’язків між Грецькою Православною Церквою та Антіохійською Православною Церквою, що відображає спільні духовні цілі.

    Як повідомляє orthodoxtimes.com, після цього архієпископ Єронім зустрівся з мером Аграфи Алексісом Кардампікісом, зосередившись на питаннях місцевої громади. Незабаром після цього Міра Мірогіанні, Генеральний секретар у справах греків за кордоном і громадської дипломатії, відвідала архієпископа з урочистим візитом, що свідчить про міцний зв’язок між Церквою та ініціативами грецької діаспори.

    Опівдні архієпископ Єронім зустрівся із Алківіадісом Стефанісом, цивільним адміністратором гори Афон, де вони обговорили нагальні питання, що стосуються святого місця.

    Нагадаємо, Вселенський патріарх Варфоломій відкрив екологічний форум у Кілкісі, Греція. Також на Афоні написали ікони для Києво-Печерської Лаври.

    Найсвіжіше

    Популярне