Неділя, 8 Вересня, 2024
Бiльше

    Російська дитяча омбудсменка покинула чоловіка-священника РПЦ заради олігарха Малофєєва

    Російська комісарка з прав дітей Марія Львова-Бєлова покинула священика РПЦ Павла Когельмана через роман з олігархом Костянтіном Малофєєвим.

    За інформацією джерел видання «Верстка», роман між Львовою-Бєловою та Малофєєвим розпочався ще наприкінці минулого року. Вони неодноразово бронювали квитки на літак разом, передає Релігія в Україні.

    Останньою публічною появою пари стала їх участь у хресному ході на честь царя Нікалая ІІ в Єкатеринбурзі 16 липня, під час якого вони трималися за руки. Це був перший випадок, коли їхні стосунки були помічені очевидцями.

    За інформацією джерел, роман погіршив відносини Малофєєва з патріархом Кирилом. Патріарх не схвалює політичних амбіцій Малофєєва.

    Львова-Бєлова офіційно не розлучалася із чоловіком-священиком, від якого має десятьох дітей. Тому скандальність ситуації полягає в публічному романі російської посадовиці, яка обстоює традиційні сімейні цінності.

    Костянтин Малофєєв після питань про розлучення заблокував номер кореспондента «Верстки». Марія Львова-Бєлова не відповіла на дзвінки. Павло Когельман на питання журналіста відповідати відмовився і направив його в прес-службу РПЦ.

    Нагадаємо, що минулого року Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт Марії Львової-Білової, інкримінуючи викрадення українських дітей для їх примусової русифікації. Як відомо, вона “усиновила” українську дитину з Маріуполя, у якої є законні опікуни в Україні.

    Львова-Бєлова з чоловіком Павлом Когельманом і дітьми

    Найсвіжіше

    Популярне