Понеділок, 1 Липня, 2024
Бiльше

    РПЦ продовжує підтримувати гріховну загарбницьку війну Росії проти України

    У неділю всіх святих священник РПЦ Алексей Баришев відвідав бойовиків батальйону “Терек”, які готуються до участі у війні проти України. Замість того, щоб засудити агресію та закликати до миру, священнослужитель благословив окупантів на “більш складну, важку роботу” – тобто на вбивства українців та руйнування їхніх домівок.

    Разом із бойовиками молився і “атаман” Терського козацького війська, командир батальйону “Терек” Володимир Савченко, демонструючи повну підтримку злочинних дій Росії з боку так званого “казацтва”, передають на сайті РПЦ.

    Священник РПЦ цинічно перекрутив християнські цінності, закликаючи бойовиків “достойно виконати поставлені завдання” та благословляючи їхні “наміри”. Таким чином РПЦ вкотре показала, що підтримує криваву війну та виправдовує воєнні злочини, грубо порушуючи заповіді “не убий” та “не кради”.

    Ця ситуація вкотре демонструє, що Російська православна церква остаточно відмовилася від християнських цінностей миру та любові, натомість ставши інструментом пропаганди та підтримки злочинного режиму Путіна. Православний світ повинен відреагувати.

    Нагадаємо, Буддистський лама і священики РПЦ обговорили, як виховати росгвардійців. Також убитий під час теракту священик РПЦ виявився прототипом пам’ятника “міжконфесійного миру”.

    Найсвіжіше

    Популярне