Вівторок, 18 Червня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Америки Елпідофор видав Архієпископську Енцикліку з нагоди Дня батька

    Архієпископ Америки Елпідофор видав Архієпископську Енцикліку до Дня Батька.
    У своїй енцикліці Архієпископ зазначив: «Святкуймо цей День Батька, вшановуючи святих 318-ть Отців Першого Вселенського Собору та пам’ятаючи про наше вірне духовенство та його потреби. Таким чином ми покажемо, що є носіями слова Божого і гідними спадкоємцями Нікейської віри».

    Про це передає orthodoxtimes.com 

    В Енцикліці Архієпископ Елпідофор закликає парафії зробити надзвичайний збір пожертв у цю неділю для підтримки Пенсійного фонду духовенства. Він наголосив на важливості вшанування не лише земних батьків, а й духовних отців – парафіяльного духовенства, яке працює задля спасіння душ у Христі.

    Архієпископ закликав святкувати День батька, вшановуючи святих отців Нікейського Собору та пам’ятаючи про потреби вірного духовенства, щоб довести себе гідними спадкоємцями Нікейської віри.

    “З цієї причини ми благаємо кожну парафію зробити надзвичайний збір у цю неділю для збільшення та підтримки Пенсійного фонду духовенства”, – йдеться в енцикліці.

    Нагадаємо, до Вселенського патріарха завітали випускники Великої Школи Нації. Також папа Римський та зустріч G7 говоритиме про ШІ і зустрінеться із Зеленським.

    Найсвіжіше

    Популярне