Неділя, 29 Вересня, 2024
Бiльше

    Архонти пообіцяли не забувати про позицію уряду Міцотакіса

    На нещодавній конференції, проведеній Архонтами Вселенського Патріархату в Афінах, було зроблено три важливі висновки. З організаційної точки зору все пройшло без проблем. Ті, хто мав бути присутніми, були присутні, і команда отця Алекса Карлуцоса ефективно впоралася з програмою.

    Про це інформує orthodoxtimes.com

    Архонти відвідали конференцію, але залишили її з почуттям гіркоти через ігнорування уряду та прем’єр-міністра. Вони прокоментували це, проаналізували та пообіцяли запам’ятати це, коли підуть. Другий висновок підкреслює нестабільну політику уряду щодо питань грецької діаспори та патріархату. Точніше кажучи, влада зробила з цього халепу.

    Серед грецької громади, як в Греції, так і за кордоном, продовжують виникати внутрішні конфлікти та взаємні звинувачення між різними групами, замість співпраці.

    Існує погана тенденція Грецького уряду ототожнювати критику з наклепом і заохочувати таку поведінку, відволікаючи увагу від важливих питань.

    Йдеться про глибокий поділ і напруженість у відносинах між урядом Греції та впливовими представниками грецької діаспори, зокрема Архонтами Вселенського Патріархату.

    Нагадаємо, митрополит Еммануїл закликає архонтів Вселенського патріархату до духовної опіки в сучасному світі.

    Найсвіжіше

    Популярне