Середа, 26 Червня, 2024
Бiльше

    Фанар готується до урочистостей з нагоди іменин Патріарха Варфоломія

    З нагоди вшанування пам’яті апостолів Варфоломія і Варнави, коли Вселенський Патріарх Варфоломій святкує своє Престольне свято, Його Всесвятість відслужить святкову вечірню, у понеділок, 10 червня 2024 року у Чеснопатріаршому храмі Святого Георгія на Фанарі.

    Як зазначається у відповідному повідомленні, потім Патріарх звершить Агіазм (Богослужіння освячення) для завершення ремонту школи Марасліон, розташованої поруч з Патріаршим храмом. Після завершення Служби освячення в приміщенні Школи відбудеться прийом, під час якого Вселенський Патріарх прийме шану та добрі побажання духовенства та вірного народу на святкування іменин.

    Наступного дня, у вівторок, 11 червня 2024 року, Вселенський Патріарх Варфоломій очолить з престолу Божественну Літургію дня свята, яка відбудеться у Чесному Патріаршому храмі на Фанарі, де йому співслужать Священні Архієреї з Константинополя та прибулих з-за кордону.

    Після закінчення Божественної літургії до Вселенського Патріарха звернеться перший у сані Святих Архієреїв старець митрополит Халкідонський Еммануїл, а Його Всесвятість належним чином відповість на побажання та звернення.

    Найсвіжіше

    Популярне