Середа, 26 Червня, 2024
Бiльше

    На Тернопільщині відбудеться Всеукраїнський православний молодіжний табір “Вірля”

    З благословення митрополита Тернопільського і Кременецького Нестора з 7 по 14 липня 2024 року на хуторі Вірля Кременецького району Тернопільської області проходитиме Всеукраїнський православний молодіжний табір “Вірля”.

    Про це йдеться в  Facebook-дописі Тернопільської єпархії ПЦУ. 

    Метою табору є духовне навчання та виховання православної молоді України, сприяння її духовному розвитку та поглибленню знань про Бога і Православну віру.

    У програмі заходу передбачені: ранкові та вечірні молитви, спортивні й інтелектуальні ігри, заняття в майстернях, співи, духовні бесіди зі священнослужителями, купання та ватри.

    Табір розрахований на молодь віком від 14 років. Кількість місць обмежена, тому організатори закликають поспішати з реєстрацією, яка триватиме до 16 червня 2024 року.

    Бажаючі взяти участь у “Вірлі-2024” можуть зареєструватися за посиланням або звернутися за додатковою інформацією на вказані контакти.

    https://forms.gle/fdJ46hN11iDYV59A6  З будь-яких питань та за детальною інформацією звертайтесь за телефоном: +380983728959 або пишіть virlya@cerkva.te.ua

    Захід покликаний об’єднати православну молодь з усієї України для спільного духовного збагачення та розвитку в атмосфері дружби, молитви і краси природи Тернопільщини.

    Найсвіжіше

    Популярне