Понеділок, 17 Червня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ зустрівся з Послом Нідерландів в Україні

    Митрополит Київський і в усій Україні Епіфаній 24 травня 2024 року зустрівся у своїй резиденції – Митрополичому домі з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Нідерландів в Україні Єннесом де Молом.

    Про це повідомляє Пресслужба Київської Митрополії Української Православної Церкви (ПЦУ).

    Під час спілкування йшлося про відбуття Україною повномасштабного російського нападу, суспільно-економічну проблему в нашій державі, капеланське служіння, підтримку українських біженців, міжрелігійні взаємовідносини та підтримку України з боку світового співтовариства.

    Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви наголосив, що Україна захищається і веде справедливу боротьбу за свою свободу, тож весь демократичний світ не повинен дозволити перемогти одному кремлівському тирану.

    «Росія спочатку намагалася політично нас поневолити, але коли це не перемогли і вони побачили, що повернути назад у нас не буде, то почали відкритий напад на нашу країну. Тож ми дякуємо Нідерландам за підтримку в цей непростий час і просимо про її продовження, тільки разом ми зможемо досягти справедливого світу», – сказав Його Блаженство.

    Найсвіжіше

    Популярне