Бiльше

    Українці Катару зберуть кошти на відбудову пошкодженого храму в Києві

    Посольство України в Державі Катар запросило українську громаду разом відсвяткувати Великдень у приміщенні диппредставництва у місті Доха. Під час святкових заходів українці також матимуть змогу пожертвувати кошти на відновлення православного Свято-Миколаївського храму в Києві, який постраждав від російської ракетної атаки 21 березня.

    “Згідно з вже існуючою традицією до гостей нашого Українського Дому зі словами духовної настанови через інтернет звернеться настоятель цього пошкодженого храму протоєрей Тарас Мельник”, – йдеться у дописі посольства у Facebook.

    Диппредставництво закликало українців Катару долучитися до відродження святині, адже відбудова українських церков має стати “народною справою”.

    “Ми будемо вдячні, якщо після нашого свята Ви перекажете кошти на відновлення цього Храму на рахунки, які надав Отець Тарас. Сподіваємося, що небайдужі українці Катару радо долучаться до цієї шляхетної справи”, – наголосили в посольстві.

    Святкування Великодня в українській громаді Катару відбудеться 5 травня о 18:00 в приміщенні посольства. Організатори запросили всіх охочих зі святковими кошиками для спільного великоднього столу.

    “Ми віримо, що сила Господнього слова та спільної молитви слугуватимуть втішенням у наш непростий час, а пастирське благословення надасть нам усім сил і захистить від негараздів”, – підсумували в диппредставництві.

    Exit mobile version