Середа, 26 Червня, 2024
Бiльше

    П’ята річниця інтронізації: Митрополит Епіфаній згадав героїв і подякував за підтримку ПЦУ

    У день п’ятої річниці інтронізації та свого 45-річчя Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Епіфаній поділився думками про відзначення пам’ятних дат.

    «На думку Предстоятеля Православної Церкви України Митрополита Епіфанія, відзначення пам’ятних дат завершити проаналізацію пройденого шляху та підтвердити Богові за можливість пройти», – йдеться в його дописі у Facebook.

    Він наголосив, що ці свята дають можливість “з відстані поглянути на пройдений шлях і перш за все – подякувати”. «Маємо дякувати нашим мужнім новітнім героям, нашим захисникам, воїнам, синам і дочкам України, завдяки жертовному героїзму, яким ми живемо і молимося в незалежній Україні та Українській Церкві», – наголосив Митрополит Епіфаній.

    Він також, що без єдності та спільних зусиль у всій повноті ПЦУ не було б тих здобутків, якими зараз тішиться Церква. «В єдності наша сила – завжди про це говорив і буду говорити. За всіма великими здобутками і перемогами стоїть не одна людина, а велика сила людей, які зробили правильні вчинки у потенційний час», – сказав він.

    Митрополит Епіфаній також подякував усім за підтримку та допомогу ПЦУ. «Ніхто не знає, що нас чекає далі. Але я точно знаю, що ми встоїмо лише разом – в єдності, любові, взаємній повазі, маючи непохитну віру в Бога і працюючи на нашу спільну велику Українську Перемогу», – резюмував він.

    Найсвіжіше

    Популярне