Середа, 26 Червня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Америки: Статут буде вірним Матері-Церкві та нашій православній традиції

    На сайті Статуту Грецької православної Архієпархії Америки, присвяченому наданню точної, доступної та актуальної інформації щодо запропонованих змін до Статуту, з’явилися нові поширені запитання.

    Окрім подання запитань через сайт Статуту, віряни також заохочуються до зустрічей з Архиєпископом Елпідофором Американським, оскільки по всій країні заплановані обговорення Статуту з духовенством та мирянами, повідомляє orthodoxtimes.com

    Після завершення перших обговорень з духовенством кожної з митрополій та архієпископських округів у п’ятницю, 12 серпня, Архієпископ ще раз наголосив на важливості врахування внеску всіх складових частин Архієпископії.

    “Наш діалог триває. Діалог означає не тільки говорити, але й слухати запитання та проблеми наших відданих духовенства та мирян по всій країні. Продовжмо наші відкриті та відверті дискусії, щоб ми могли написати Статут, який буде відображати нашу Церкву в сьогоднішньому швидко мінливому світі, будучи при цьому вірною Матері-Церкві та нашій Святій Православній традиції”, – сказав архієпископ Елпідофор.

    Нагадаємо, архієпископ Елпідофор виголосив проповідь про Богородицю.

    Найсвіжіше

    Популярне