Субота, 22 Червня, 2024
Бiльше

    Москва хоче легітимізувати злочинців, – богослов про зустріч кардинала із Львовою-Беловою

    Москва має намір легітимізувати злочинців. Для цього вона використовує зустрічі із високопоставленими представниками Римо-Католицької Церкви і Всесвітню раду Церков.

    Про це пише богослов, архімандрит Кирило (Говорун) у своєму телеграмканалі.

    «Після зустрічі кардинала Дзуппі зі Львовою-Бєловою сумніваюся, що можна сподіватися на якийсь реальний результат його „миротворчої“ місії. Мета Москви зрозуміла – через Ватикан легітимізувати злочинців. Вона вже успішно досягає цієї мети через контакти з ВРЦ», – прокоментував Говорун.

    Нагадаємо, як повідомляв Духовний Фронт України, посланець Папи, кардинал Дзуппі, зустрівся із дитячим омбудсменом РФ Марією Львовою-Бєловою, яку розшукує Гаага.

    6 червня президент України Володимир Зеленський прийняв спеціального представника Папи Римського Франциска кардинала Маттео Дзуппі в Києві.

    У березні Палата досудового провадження II Міжнародного кримінального суду видала ордери на арешт президента Росії Владіміра Путіна та Марії Львової-Бєлової, яка є уповноваженою президента РФ з прав дитини і яку також звинувачують у воєнних злочинах, пов’язаних з незаконною депортацією та незаконним переміщенням українських дітей.

    За деякими оцінками, Росія викрала 700 тисяч дітей із тимчасово окупованих територій України. Українська влада стверджує, що повернулися лише 307. У інтерв’ю Духовному Фронту України історик Владислав Гаврилов розповів, що РПЦ залучена до процесу депортації українців.

    Найсвіжіше

    Популярне