Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ США та Каліфорнійські благодійники спільно надають гуманітарну допомогу Україні

    Під час поїздки до Польщі, щоб відвідати дітей Знам’янського дитячого будинку-інтернату, які наразі проживають у Польщі через триваюче російське вторгнення в Україну, Архієпископ Української Православної Церкви США (Вселенського патріархату) Даниїл (Зелінський) зміг придбати кілька машин швидкої допомоги, які будуть передані військовим та лікарням по всій Україні.

    Про це повідомляє сайт УПЦ США.

    Закупівля машин швидкої допомоги стала можливою завдяки щедрій пожертві у розмірі 25 000 доларів США від Каліфорнійської асоціації допомоги Україні. УПЦ США співпрацює з цією організацією, яка була заснована на початку 1990-х років американськими українцями, з метою відправки гуманітарної допомоги в Україну. Каліфорнійська асоціація допомоги Україні співпрацює з численними групами по всій території США, України та з усього світу з метою об’єднання ресурсів та ефективного надання допомоги тим, хто її потребує.

    Придбані у Польщі автомобілі швидкої допомоги, де їх освятив архієпископ Даниїл, вже прибули до Києва та передані для розподілу предстоятелем Православної Церкви митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм. З Михайлівського Золотоверхого монастиря їх розвезуть по всій країні, де вони будуть використовуватися для порятунку людських життів.

    Нагадаємо, раніше УПЦ США вчергове надіслала гуманітарну допомогу в південні та східні області України.

    Фото: УПЦ США

    Фото: УПЦ США
    Фото: УПЦ США

    Найсвіжіше

    Популярне