П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
Бiльше

    Негативне сальдо окупантів. Чому росіяни провалюють підготовку до «референдуму» на Херсонщині

    8 серпня стремоусов – колаборант, який залишився за старшого на окупованій частині Херсонської області, вчергове урочисто повідомив, що «область готова йти на референдум».

    Про це йдеться у дайджесті на сайті Центру стратегічних комунікацій.

    НАСПРАВДІ справи окупантів кепські. В області на фоні інших «звільнених від рабства» територій – абсолютно негативне сальдо (у всіх сенсах цього слова) за смертністю серед керівників-зрадників.

    До того ж серйозно не доводиться казати про готовність до «референдуму» – масовку для нього не можуть безпечно перевезти через Антонівський міст, тому що окупанти не здатні забезпечити ППО вкрай важливого для них мосту на «звільненій від колоніального режиму» Херсонщині.

    «Дорога життя» для стремоусова і його російських кураторів довжиною 1366 метрів і шириною 25 метрів неквапливо розстрілюється ЗСУ як у тирі – тимчасова понтона переправа через український Дніпро – ось це і є її рівень.

    Нагадаємо, черговий священник УПЦ МП публічно підтримав окупантів у Мелітополі. Також на Херсонщині росіяни мінують будинки, магазини, дитячі майданчики.

    Найсвіжіше

    Популярне