Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Після обстрілу Антонівського мосту з Херсону втекла путінська партія «єдина росія»

    У матеріалі на сайті Центру стратегічних комунікацій пояснили, як ЗСУ нищать вітрину «об’єднання з росією».

    Пропагандистам рф стає все важче приховувати правду – попри їх новини про те, що «все йде за планом спецоперації», у медіа проскакують і тривожні нотки. Стосуються вони як «звільнення» всієї Донецької області, так і «об’єднання» Херсонської області з рф.

    Обстріл ЗСУ Антонівського мосту не тільки обрізав логістику окупантів, але й мав великий психологічний вплив. Першою з Херсона втекла «єдина росія» — путінська партія пояснила це тим, що більше не може здійснювати в ньому свою «гуманітарну діяльність».

    Умови для окупантів стають дедалі важчими, і це визнають навіть проросійські воєнні Telegram-канали. Вони констатують, що «проблема з поступальними спробами ЗСУ відрізати правобережне угруповання ЗС РФ від постачання не вирішується».

    Пропагандисти визнають, що і переправу у Новій Каховці, і Дар’ївський міст через Інгулець пошкодили ЗСУ, а отже окупанти у Херсоні майже втратили зв’язок з тилом.

    Нагадаємо, окупанти у Криму кардинально змінили сценарій святкування дня флоту. Також вони хочуть повернути Маріуполю совєтську назву.

    Exit mobile version