Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    «Руська Православна Церква істинно вірна». «Московські попи у Франківську промивають мізки прихожанам», – соцмережі обурені

    Користувачі в соцмережах поширили фото газети, яку, за їх словами, роздають в Івано-Франківську. Людей обурює той факт, що на сторінках видання переконують, що завжди будуть у церковному єднанні та канонічному спілкуванні з РПЦ.

    Таке повідомлення поширюють на вулицях Івано-Франківська в газеті «Голос Православ’я (Православне Прикарпаття)». Кажуть, що так людям «промивають мізки», повідомляють «Версіі».

    «Дорогі у Христі! Духовенство та віряни Івано-Франківської єпархії на основі принципів канонічного права, завжди будуть у церковному єднанні та канонічному спілкуванні з Руською Православною Церквою, як істинно вірною!», – йдеться в газеті.

    «Ось якою макулатурою московські попи у Франківську промивають мізки прихожанам та простим пересічним франківцям!», – обурився у мережі Yuriy Kaminskiy.

    Користувачі в мережі вже відреагували на пост:

    «Якщо би не ходили туди на «промивку», то й піп говорив би «сам до себе», – коментує Михайло Кудибин.

    «А якби ті віряни були мудрі, то би таку макулатуру викидали у смітник і не брали до голови…», – переконує Наталія Гошовська.

    Exit mobile version