Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ МП в Дніпрі змусила дітей фотографуватись із портретами російського імператора

    Дніпро було обстріляне російськими загарбниками в п’ятницю 15 липня. Українська ППО збила 4 російські ракети, але інші вбили 4 людини і поранили 15 осіб. Проте вже через кілька днів УПЦ МП вшанувала російського імператора. УПЦ МП в Дніпрі 17 липня заставила дітей фотографуватись із портретами царя російської імперії Ніколая ІІ.

    Про «патріотичне» виховання молоді і вшанування російського імператора повідомили на офіційному сайті Дніпропетровської єпархії УПЦ МП, передає Духовний Фронт України.

    На сайті опублікували фото, на яких видно, як місцеві діти-вихованці недільної школи УПЦ МП із Дніпра позують в храмі із портретами російського царя. Ззаду них митрополит УПЦ МП Іриней (Середній) разом із духовенством.

    Після закінчення богослужіння духовенство УПЦ МП здійснило прославлення російської імператорської сім’ї. Священник прочитав молитву, а духовенство УПЦ МП заспівало величання російському імператору Нікалаю ІІ і його родині.

    Нагадаємо, УПЦ МП на Буковині організувала ходу на честь царя російської імперії. Ходу охороняли поліцейські.

    Крім цього на думку священника-пропагандиста РПЦ Ткачова, якщо путін стане імператором, то Україна незаконно існуватиме. Пропагандистські російські канали одразу підхопили думку Ткачова і писали, що відновлення імперії – це «найефективніший із усіх існуючих інструментів, возз’єднання всього відібраного…».

    Тобто російські пропагандисти, і пропутінські священники РПЦ вважають, що Україна, це колонія Кремля, а не самостійна держава і просувають ідею нового імператора – путіна. Такі мрії вони плекають і вкладають в голови росіянам, прикриваючись вірою в Бога. Найсумніше, що в Україні УПЦ МП латентно підтримує ці антиукраїнські наративи, вшануванням імператора російської імперії Нікалая ІІ та його сім’ї.

    Ось так, у росії намагаються коронувати путіна на пост імператора, а в Україні віряни УПЦ МП безперешкодно шанують поки що останнього російського імператора Миколу ІІ і використовують дітей для пропаганди російської імперії.

    Варто зазначити, що в Україні заборонена російська і проросійська пропаганда, на кшталт георгіївських стрічок чи радянської символіки. Водночас СБУ і правоохоронні органи ігнорують вшанування російського імператора, як “святого”, яке відбувається в УПЦ МП щороку 17 липня. Культ “святого” російського імператора УПЦ МП поширює в Україні з того часу, як в росії його таким проголосили – приблизно із 2000 року.

    Джерело: Духовний Фронт України

    Exit mobile version