Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник ПЦУ попросив УПЦ МП вийти з плакатами перед військами рф, щоб путін забрав свою орду

    Священник ПЦУ отець Іван Ридляк звернувся до вірян УПЦ МП із проханням “вийти із плакатами перед військами РФ” і попросити “гаспадіна кіріла” (так називає кіріла предстоятель УПЦ МП Онуфрій на Богослужінні), щоб кіріл, пошкодував УПЦ МП, храми, міста і села і надоумив путіна забрати свою орду з території України.

    “Ви ж інтенсивно виходили на молитовні стояння перед та підчас приїзду Патріарха Варфоломія в Україну, який приїхав в Україну з молитвою (зі своїм Благословенням Українського народу та молитвою за мир, а не благословляти орду РФ на бойові дії в Україні та на їх перемогу). Тоді у вас вистачало віри та духу це робити, а зараз що…?”, – зауважив священник ПЦУ у Фейсбуці.

    “…Ви ж збирали підписи про утиски та гоніння вашої церкви, то збирайте підписи про виведення військ РФ з України, робіть щось. З вами рахується “гаспадін кіріл”, а з ним – путін…  може ви вважаєте залпи із градів Сходженням Благодатного Вогню, а гвалтування московитської ордою невинних дівчат та жінок благодаттю Божою? То в чому полягає канонічність кіріла, за якими канонами він благословляє орду на таку загарбницьку війну в Україні? Чому не кричите про це? Кіріл ваш патріарх, Робіть щось з цим… Це одна із фотографій із ваших молитовних стоянь проти Варфоломія, а де сьогоднішні? Чи ви далі надієтесь на “руській мір”?”, – підсумував священник.

    Нагадаємо, раніше Духовний Фронт України писав, що Томос ПЦУ для УПЦ МП страшніший за звірства окупантів в Бучі, які благословив московський патріарх.

    Exit mobile version