Неділя, 29 Вересня, 2024
Бiльше

    Окупанти втрачають живу силу та техніку на всіх напрямках: яка ситуація у Київській області 24 березня

    Протягом минулої доби зафіксовано понад 30 обстрілів російськими військами житлових масивів та соціальної інфраструктури Київської області.

    Про це 24 березня повідомляє офіційний Telegram-канал голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Павлюка.

    Найбільші руйнування внаслідок обстрілів: 

    • у Бучанському районі – Ірпінська, Бучанська, Макарівська, Бородянська, Дмитрівська громади
    • у Броварському – Великодимерська громада
    • у Вишгородському районах – Димерська, Іванківська громади
    • у Фастівському районі – с. Ясногородка

    “Військові продовжують тримати оборону. На жодному із напрямків Київщини противнику не вдалося досягти успіху. Ми змогли покращити позиції в Ірпені, Макарові та с. Мощун. Противник продовжує втрачати живу силу та техніку на всіх напрямках”, – йдеться у повідомленні.

    Також зазначається, що авіація ворога продовжує активні дії, завдає ударів з повітря. Протягом останньої доби зафіксовано понад 250 вильотів літаків. Основними цілями противника залишаються об’єкти військової та цивільної інфраструктури у Київській та Харківській областях.

    Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 29-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

    Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова наголошує, що російські окупанти вбивають щонайменше 5 наших дітей щодня. Станом на 24 березня від рук росіян загинуло 128 дітей.

    Найсвіжіше

    Популярне